17 decembrie 2010

Fuck, e vineri!

1

Nu mai suport zilele de vineri la birou. In fiecare vineri dimineata imi vine sa vars si hai sa va spun motivul ...evident,  Petrica si Agripin.

Noi incepem programul la 8:00, nenorocitii astia doi ajung in fiecare dimineata la birou intre 7:55 si 8:10. La 8:30 se retrag amandoi in oficiu sa isi serveasca micul dejun, ca doar vin de acasa si mai bine manaca in orele de munca. Tot servesc pana pe la 9 si ceva (muncitori oameni). Apoi intra in birou cu un ceai / cafea in mana, eventual cate o farfurie cu fructe. Intre 12 si 13 situatia se repeta cu pranzul unde isi aloca mai mult timp ca sa se aseze mancarea. 5 zile pe saptamana!

Problema, fratilor, e pielea lor fina si delicata de la maini deoarece nu isi spala vasele. Trantesc acolo tot in chiuveta de la farfurii mici si mari, linguri, furculite, cutite, cani si toate cele. Nesimtirea mai mare e ca nici macar nu arunca la cos plicul de ceai, zatul de cafea, ...resturile de mancare. Toate astea se aduna in chiuveta pe timpul saptamanii deoarece femeia face curatenie sambata.

Fuuuuck, azi e vineri!

1 comentarii:

inteleg perfect! nici nu s-ar putea altfel!
Pielea de pe "manuri" tre sa ramana delicata ca sa nu o zgarie pe cami...cand o mangaie.

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Delicious Digg Favorites More